Kontaktirajte nas: 042/647-238

O Domu Mraz

Obiteljski dom Mraz za psihički bolesne

Dom Mraz u općini Jalžabet je obiteljski dom za psihički bolesne osobe koji je osnovan 2006. godine te od tada pružamo uslugu stalnog smještaja za 20 psihički bolesnih odraslih osoba.

Korisnicima nastojimo osigurati sigurnu i poticajnu okolinu kroz angažman stručnog osoblja i suživot sa članovima obitelji Mraz – Melita Mraz dipl. soc. radnik i Nikola Mraz bacc. med. teh.. 

Naš rad počiva na individualnom pristupu svakom korisniku, temelji se na njihovim sposobnostima, znanju i vještinama, maksimalno uvažavajući njihove specifične potrebe, mogućnosti i želje.

Cilj nam je da osobe oboljele od psihičke bolesti maksimalno iskoriste i razviju sve svoje potencijale i mogućnosti, da postignu što veću kvalitetu svakodnevnog življenja te da se osjećaju zaštićeno i sigurno.

Nalazimo se u pitoresknom naselju Kelemen, općina Jalžabet, koje broji 550 stanovnika. Obiteljski dom Mraz nalazi se u neposrednoj blizini stambenih objekata Udruge Ježeva kućica koja pruža socijalnu uslugu organiziranog stanovanja za psihički bolesne odrasle osobe.

U nastavku pogledajte naše lijepo uređene unutarnje i vanjske prostorije, a sve fotografije možete pogledati u galeriji slika.

Dobro došli u Dom Mraz!