Kontaktirajte nas: 042/647-238

Aktivnosti

Aktivnosti u ožujku

Priprema pizze, Denis i Ivan Naši vrijedni dečki naučili su raditi makovnjaču! Ni čišćenje nam nije strano Nastavljamo s našim izletima u Varaždin. Malo smo se počastili Naša Ljiljana koja je sa nama u svim našim aktivnostima!

Saznajte više...

Prvi put u Varaždinu

Mladen, Branko i Ivica prvi put posjetili Varaždin

Saznajte više...

Specijalitet dana

Burek s mesom za dečke i sa sirom za djevojke. Glavni kuhar Dario, asistentica Marijana. Dobar tek!

Saznajte više...

Nastavljamo u istom ritmu

Za početak lagano zagrijavanje uz toplu kavicu i vrhunske kolače. Šopingiranje… …još malo slatkih delicija… Naravno ništa bez šetnje kroz naše zelene brežuljke.

Saznajte više...

Proaktivan tjedan!

Počastili smo se pizzom! Dečki su učili raditi savijaču od jabuka! Malo smo i shopingirali. Uživali smo u ispijanju kava na sunčanim terasama kafića.

Saznajte više...

Proljeće kuca na vrata

Proljeće nam već lagano kuca na vrata pa smo ga odlučili dočekati spremni, a tome najviše doprinosi šetnja.Kako bi nam šume kojima šećemo bile zelenije, cijelu smo zimu skupljali plastične boce, a skupljeni novac potrošili na kavu.Okolnosti su nas primorale da šank zamijenimo haubom automobila što nam nije nimalo pokvarilo raspoloženje i osjećaj uživanja u […]

Saznajte više...

Maškare!

Niti ove godine nismo propustili zabavu, te smo se zamaskirali za popodnevno druženje uz pjesmu i ples. Kako maškarada ne bi bila potpuna bez krafni, tu se našla i bijela planina od ukusnih krafni s marmeladom.

Saznajte više...